Győzelemmel zártuk az őszi szezont!

A Bordány ellen is sikerült begyűjteni a három pontot, a megyei élvonalban szereplő csapatunk a második helyen tölti a téli időszakot.

Nem számíthattunk könnyű mérkőzésre a Bordány ellen, hiszen az együttes már bizonyította a szezonban, hogy érdemes rájuk odafigyelni. A dobogós helyekért folytatott csatába egyelőre úgy néz ki nem tudnak beleszólni, de előkelő helyet foglalnak el a tabellán. Ennek fényében gőzerővel készültünk az utolsó őszi meccsünkre, amit a 6. fordulóból kellett pótolnunk.

A meccsképe a terveink szerint alakult, az igazán korai találat most elmaradt, de Rácz Dezső a játékrész derekán beköszönt. A következő találatot viszont a fordulás után tudtuk meglőni, masszívan védekezett a Bordány, a helyzeteinket pedig nem sikerült tökéletesen kihasználni. A 73. percben Koncz Adrián értékesített egy büntetőt, majd percekkel később Mohácsi Ozmin csereként beállva ismét betalált, kialakítva a 3-0-s idegenbeli sikert.

A csapatunkban Tóth István is bemutatkozhatott az utolsó percekben. A 16 éves játékos saját utánpótlásunkban nevelkedett, jelenleg az U17-es csapat oszlopos tagja, de a megyei II. osztályban az U19-ben is kapott már szerepet.

A győzelemnek köszönhetően a tabella második helyén állunk jelenleg, három ponttal a Szegedi VSE mögött és egy ponttal megelőzve a Makó FC-t. 12 meccsen, 10 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség a mérlegünk, ami 31 pontot ért.

A következő bajnoki meccsünket a tervek szerint március 7-én játsszuk.

Csongrád megyei I. osztály, 6. forduló

Foliaplast-Bordány SK – Hódmezővásárhelyi FC 0-3 (0-1)

HFC: Kandó, Rau, Tóth, Bata, Koncz, Darida, Mezei, Gyüre, Rácz, Povázsai, Bürgés
Csere: Kovács, Szabó, Mohácsi, Bartyik, Győrfi, Kiss, Tóth
Vezetőedző: Szűcs Róbert

Gólszerzők: Rácz, Koncz, Mohácsi

Author: Szeri Csaba