HFC U13: Nem bírtunk a listavezetővel

Nem sikerült meglepnie U13-as csapatunknak a bajnokság listavezetőjét, a Békéscsaba fiataljai papírforma győzelmet arattak Hódmezővásárhelyen.

A veretlen csabai fiatalok ellen nem számíthattunk könnyű meccsre. A békés megyeiek elől és hátul is remekül teljesítettek a szezon során. A mieink a masszív védekezésre törekedtek, amit az első játékrészben tulajdonképpen sikerült is tartani, mindösszesen két gólt szerzett az ellenfél. A fordulás után azonban a mieink gyorsabban fáradtak, ez pedig már gólokban is megmutatkozott, sajnos nem sikerült elkerülnünk a vereséget.

A szezonnak azonban még nincs vége. November 30-án a Kecskemét otthonában vár még ránk egy meccs.

MLSZ U13 I. osztály, Dél-keleti csoport, 12. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – Békéscsaba 1912 Előre SE 0-10 (0-2)

HFC: Nagy Zs., Czifra, Mácsár, Knapecz G., Czeroczki, Knapecz Gy., Hajduk, Kürtösi, Papp, Balogh, Nagy Á.
Csere: Kalmár, Mészáros, Schneider, Mucsi
Edző: Marton Bence

Nyilatkozat: „Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen az ellenfelünk szinte makulátlan mérleggel rendelkezett. A szezon feléhez közeledve mindössze 3 gólt kaptak. Igyekeztünk a védekezést megszervezni, ami az első félidőben kifejezetten jól sikerült. Az második félidőben a szokottnál nagyobb iram miatt elfáradtunk és a védekezésünkbe már sok hiba csúszott. Az utolsó őszi meccsünk következik, melyen szeretnénk meglepetést okozni.”

Author: Szeri Csaba