HFC U14: Győzelemmel zártuk a szezont, második helyen töltjük a telet!

Kiváló első félidőt játékkal rukkoltak elő U14-eseink Gyulán, a Grosics Akadémia ellen. Az eredmény nem maradt el, sikerült győzelemmel zárni a szezont és dobogón tölthetjük a telet.

Talán nem is kezdődhetett volna jobban a gyulaiak ellen meccs, hiszen Orovecz Balázs már rögtön a meccs elején betalált, majd 10 perc sem kellett a duplához, alig negyedórával a kezdő sípszó után pedig már 3 gólos volt az előny. Ügyesen és magabiztosan játszottak a srácok, megérdemelten húzták be az első felvonást. A játék képe pedig a fordulás után sem változott jelentősen. A Grosics Akadémia fiataljai ugyan szépíteni tudtak, de a vásárhelyi győzelem nem forgott veszélyben az őszi szezonzárón!

Grosics Akadémia Gyula – Hódmezővásárhelyi FC 1-3 (0-3)
MLSZ U14, II. osztály, Dél-keleti csoport, 13. forduló

HFC: Márton, Török, Tisza, Benk, Patkós, Buzás, Hegyes, Orovecz, Duray, Döme, Kocsis
Csere: Maczelka, Marton, Csendes
Edző: Bacsa Zsolt

Vásárhelyi gólszerzők: Orovecz (2), Tisza

Nyilatkozat: „Gratulálok a csapatomnak az egész féléves kitűnő teljesítményéhez! Az utolsó mérkőzés első félidejében úgy játszottunk, ahogy mindig is szerettem volna látni őket. Időbe telt még megértették, hogy ebben a szezonban mást kell játszaniuk, nincs Palócz, aki elszalad és belövi a helyzeteket. Az év végére nagyon sokat fejlődtünk, ez bizakodásra ad okot a tavaszi szezonra. Nem mondtunk még le a bajnoki címről, télen erősíteni fogunk, és tavasszal megpróbáljuk a Békéscsabát befogni. Minden kedves szurkolónknak,  támogatónknak kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kívánok!”

Author: Szeri Csaba