HFC U12: Szűk vereség Kecskeméten

2-0-s vereséggel zárult a szezon Kecskeméten az U12-esek számára.

Egyik csapat számára sem volt könnyű a szombati összecsapás, a kifejezetten rossz talajú pályán nem alakulhatott ki igazán jó összecsapás, így egymás mellett ezzel is küzdeniük kellett a csapatoknak.

A vásárhelyiek igyekeztek helytállni, ám a hazaiak két kihagyást is kihasználtak, és előnybe kerültek. A gólszerzés ez alkalommal nem jött össze a mieinknek, így ha nem is nagyarányú vereséget szenvedve, de pont nélkül maradtunk.

További fotók a mérkőzésről.

KTE Labdarúgó Akadémia – Hódmezővásárhelyi FC 2-1 (1-0)

HFC: Vata, Kocsis, Tószegi, Beder, Horváth, Kopunovics, Krucsai, Kocsis, Kandó
Csere: Vass, Tóth, Gila, Szántó, Simon
Edző: Gajda Lajos

Nyilatkozat: „Érdekes meccs volt a Kecskemét ellen. Ami  azzal indult, hogy egy körülbelül tíz perces sétával tudtuk megközelíteni a pályát az öltözőből, ami stadionon kívül volt és még a vasúti sínen és egy forgalmas útkereszteződésen is át kellett haladnunk a pályáig. A pálya egy felázott, saras, füvet csak foltokban tartalmazó legelő volt, amelyen nem igazán tudott működni a mi gyors, pontos passzokra épülő játékunk. Csúsztunk, másztunk és nem csak mi, hanem a játékvezető is, aki egy klasszikus seggre eséssel emelte a mérkőzés színvonalát. Egy jobb, mezőnyfölényben lévő KTE-től kaptunk két gólt, ami kis odafigyeléssel lehetett volna egy is, és akár rúghattunk volna mi is két gólt, ha van egy kis szerencsénk. Összességében elégedett vagyok a látottakkal. A csapat hajtott, küzdött mindenki odatette magát, csak a szerzett gól hiányzik nagyon. Úgy gondolom ez az U12 NB I es bajnoki mérkőzés sokkal jobb pályát, illetve rendezést érdemelt volna.

Jók: az egész csapat

Fotó: Tóth Zsolt Totya

Author: Szeri Csaba