HFC U14-U15: Az Orosházát fogadtuk

Az elmúlt héten játszott bajnoki meccset a Hódmezővásárhelyi FC U14-es és U15-ös csapata. A fiatalabbak magabiztosan nyertek és továbbra is őrzik helyüket a tabellán elején, míg utóbbi csapat erejéből most egy döntetlenre futotta.

Az U14-eseknél a tabellát elnézve egyértelműen sima hazaiaknak tűnt a meccs, amiben nem is volt hiba. Bacsa Zsolt tanítványai ez alkalommal is biztosan játszottak, főleg az első félidőben tettek ki magukért, a három pont sorsa pedig egy percig sem volt kérdéses.

Hódmezővásárhelyi FC – OMTK-ULE 1913 6-1 (3-0)
MLSZ U14 II. osztály, Dél-keleti csoport, 15. forduló

HFC: Hegyes, Márton, Marton, Győri, Tisza, Hajduk, Patkós, Buzás, Duray, Döme, Csendes
Csere: Maczelka, Sajti, Kocsis, Benk
Edző: Bacsa Zsolt

Vásárhelyi gólszerzők: Döme 4, Hajduk, Tisza

Nyilatkozat: „Esélyesként vártuk a mérkőzést. Ezt szerencsére már az első félidőben tudtuk igazolni. Magabiztos játékkal hoztuk az első félidőt. A második félidőben is lőttünk három gólt, de ekkor már nem voltam annyira elégedett. Játékosaim sokat egyénieskedtek, mindenki gólt akart szerezni. Erről a jövőben le kell majd szokniuk. Gratulálok Döme Brúnónak a négy góljához!”

A fiatalabb korosztály összecsapása kiegyenlítettebb találkozót hozott, kétszer is hátrányba kerültek a mienk, ám mindkétszer sikerült egyenlíteniük. Sajnos végül így csak egyetlen pontot sikerült szerezniük a fiúknak, így továbbra sem mozdultunk el a tabella végéről, ám szerencsére nem is nőtt a különbség az Orosházával szemben.

Hódmezővásárhelyi FC – OMTK-ULE 1913 2-2 (1-1)
MLSZ U15 I. osztály, Dél-keleti csoport, 15. forduló

HFC: Tóth, Balázs, Schneider, Rózsa, Török, Orovecz, Németh, Bordás, Herczeg, Szántó, Tatár
Csere: Késmárki, Nagy
Edző: Bánfi Edvin

Vásárhelyi gólszerzők: Herczeg, Tatár

Author: Szeri Csaba