HFC U12-U13: Egy győzelem, egy vereség

Az elmúlt héten az U12-es és U13-as csapataink még pályára léptek, a fiatalabb korosztály nyerni tudott, az idősebbek nem bírtak a Békéscsaba UFC-vel.

Az U12-esek az első tavaszi fordulóhoz hasonlóan ez alkalommal is szervezett és meglehetősen ügyes játékkal rukkoltak elő, aminek köszönhetően, Oláh Milán és Tószegi Zoltán góljaival sikerült is megszerezniük a három pontot.

Hódmezővásárhelyi FC – Békéscsaba UFC 2-0 (1-0)
MLSZ U12 I. osztály, Dél-keleti csoport, 15. forduló

HFC: Rostás, Horváth, Tószegi, Szántó, Beder, Krucsai, Oláh M., Kocsis, Cselovszki
Csere: Vígh, Varga, Oláh M. Z., Simon, Gila, Tóth, Vata
Edző: Gajda Lajos

Gólszerzők: Oláh M., Tószegi

Nyilatkozat: „Már az előző fordulóban Orosházán is magabiztosan,  harcosan, motiváltan játszott a csapat. Ezt a jó formát sikerült átmenteni erre a hétvégére is. Ha kellett védekezésben csúsztunk-másztunk, de ha volt rá le lehetőségünk, kreatívan, szellemesen támadtunk.  Orosházán és most hazai pályán is rengeteg helyzetet alakítottunk ki, azonban a kapuval szemben nem vagyunk elég higgadtak. De most inkább annak örüljünk, hogy a tavaszi szezont két győzelemmel kezdtük és begyűjtöttük a maximális hat pontot, ráadásul ezt jó és eredményes játékkal tettük.”

Jók: Kocsis Ákos , Oláh Milan , Oláh Maja, Tószegi Zoltán, Beder Barna , Horváth Áron

Az idősebb korosztály meccsén a vezető gólt ugyan megszereztük Knapecz Gyula révén, azonban a Békéscsaba UFC még a fordulás előtt egyenlíteni tudott, majd a szünetet követően fordítottak és meg is léptek tőlünk, végül nem sikerült itthon tartani a pontokat.

Hódmezővásárhelyi FC – Békéscsaba UFC 1-5 (1-1)
MLSZ U13 I. osztály, Dél-keleti csoport, 15. forduló

HFC: Kalmár, Nagy Zs., Kandó, Knapecz Gy., Nagy Á., Papp, Balogh, Knapecz G., Schneider, Mészáros, Mucsi
Csere: Németh
Edző: Marton Bence

Vásárhelyi gólszerző: Knapecz Gy.

Author: Szeri Csaba