Július 6-án indulnak a HFC nyári táborai

Hosszú évek óta sikerrel rendezi meg a Hódmezővásárhelyi Futball Club nyári táborait, amely hagyomány a 2020-as évben is folytatódik. Idén is négy turnussal, sok-sok focival és szórakoztató programokkal várjuk a gyerekeket.

Az elmúlt években rendre több mint 100 gyermek részvétel rendezhette meg a HFC nyári tábor sorozatát. A jó hangulatú és népszerű program idén sem marad el, a terveink szerint négy turnusban várjuk az érdeklődő fiatalokat.

„A vírusjárvány miatt hatványozottan igaz lesz ezen a nyáron, hogy a szülők keresik azokat a lehetőségeket, ahol megfelelő körülmények között tudják elhelyezni a gyerekeiket. A mostani helyzet ránk is nagyobb terhet ró, hiszen a táborainkat úgy kell megszerveznünk, hogy fokozottan ügyeljünk az egészségügyi előírásokra és olyan programokat kell kitalálnunk és megvalósítanunk, ahol minimalizáljuk a testi kontaktus lehetőségét, de az étkezéseket is az előírásoknak megfelelően kell megszervezni. Ez az edzőinknek és az egyesületnek is nehezebbé teszi a feladatot. Ugyanakkor rengeteg szülő érdeklődött, hogy mi lesz a nyári táborokkal, sokan jelezték, hogy a gyerekeik részt vennének ezeken, így az a döntés született, hogy megszervezzük ezeket a táborokat” – nyilatkozta Horváth Zoltán klubelnök.

Az I. turnus a július 6-i héten indul és hetente, egészen a hónap végéig jelentkeznek az újabb turnusok, összesen négy. A résztvevő gyerekeknek ez alkalommal is szakmai programokkal, sok focival és szórakoztató élményekkel is készülünk. A tervek között szereppel hetente két alkalommal strandolás és egy alkalommal a vásárhelyi moziba is szeretnénk elvinni a gyerekeket, a táborban résztvevőknek ajándék pólóval is készülünk, a fiatalok ebédet és uzsonnát is kapnak. Az elmúlt évekhez képest 1000 Ft-tal emelkedett a részvételi díj.

„Arra törekszünk, hogy a Hódmezővásárhelyi FC nyári tábora ne nyereség orientált legyen. A célunk az, hogy a szülők felé azt közvetítsük, hogy a gyerekek jó helyen vannak, minőségi programot és élményeket kapnak, és ezt igyekszünk minél alacsonyabb áron biztosítani” – zárta gondolatait a klub elnöke.

Author: Szeri Csaba