Első nagypályás meccsét játszott a HFC U15 B

Elkezdődött a megyei bajnokság a HFC U15 B csapata számára is. Horváth Zoltán tanítványai a megyei U17-es bajnokságban szerepelnek idén.

Első nagypályás mérkőzését játszotta az elmúlt héten a HFC U15 B csapata. A srácok a megyei U17-es bajnokságban szerepelnek a szezonban, ami komoly kihívásokat tartogathat. Ezt jelzi az első, Csongrád elleni mérkőzés is, ahol fiataljaink többnyire 2 évvel idősebb ellenfeleikkel szemben igyekeztek helytállni.

A fiúk egy darabig tartották magukat, de az első játékrészben végül 3 gólt tudtak szerezni a vendégek. A fordulás után négyszer voltak eredményesek, igaz ebből hármat az utolsó 10 percben szereztek, addigra a mieink alaposan elfáradtak, így végül nagyarányú vereség lett a vége, ám mindenképpen bele kell rázódni az osztályba a srácoknak és a nagypálya adta kihívásokba.

A következő fordulóban a Móravárosi Kinizsi vendégeként lép pályára a csapat.

Csongrád-Csanád megyei U17 „A”, 1. forduló

Hódmezővásárhelyi FC U15 B – Csongrád TSE U17 0-7 (0-3)

HFC: Pletka, Vass, Szombathelyi, Patócs R., Patócs G., Késmárki, Varsányi, Balázs, Kolompár, Szirbik, Török
Csere: Bereczki, Márki, Nagy, Huszka, Dragomér
Edző: Horváth Zoltán

Nyilatkozat: „Gratulálok a srácoknak életük első nagypályás bajnokijához, becsülettel helytálltak a zömében két évvel idősebb, jó erőkből álló Csongráddal szemben. Sajnálom, hogy nincs megyei U15-ös bajnokság Csongrád-Csanád megyében. Kár az utolsó öt percben kapott három gólért, mert akkor szorosabb eredmény született volna. Dolgozunk tovább.”

Author: Szeri Csaba