Hétvégi futsal krónikák

Az előző hétvégén is több korosztályunk játszott futsal bajnoki meccset.

A HFC U19-es fiú csapata két találkozót is vívott. Az első még csütörtökön, ahol a Székkutast sikerült nagyarányban legyőzni, 20-4 lett az összecsapás vége. A vasárnapi, Mindszent elleni találkozó viszont már nem alakult ennyire jól, ott 6-3-as vereség lett a vége. A csapatunk ennek ellenére még a tabella élén van, igaz a Szentes kettővel kevesebb mérkőzést játszott és csupán három pont a hátránya.

Az U17-es megyei futsal bajnokságban szereplő csapatunk kis híján pontot szerzett Deszken, de a rossz kezdést végül nem sikerült kijavítani, 5-4 lett a vége a Deszk javára. A fiúknak még négy mérkőzést kell teljesíteniük, a tabella utolsó helyéről várják a folytatást.

Az U15-ösök első vereségüket szenvedték el a bajnokságban, a DAFC Szeged vendégeként. Sajnos ez alkalommal a gólszerzéssel hadilábon álltak a mieink, 8-0 állt az eredményjelzőn a lefújáskor. A fiúk ennek ellenére is a tabella élén állnak, hiszen korábban már hét meccsüket megnyerték.

A Csengelét győzte le magabiztosan U19-es leány csapatunk. Bihari Regina mesterhármasa adta meg az alaphangot, de a folytatásban Horváth Lara duplázott és Pap Evelin valamint Csala Eszter Laura is betalált, kialakítva a 7-1-es győzelmet.

Author: Szeri Csaba