Molnár Ádin mesterhármasával nyertünk Gerjenben

Tolna megyében, a Duna partján, a Gerjeni SK ellen folytattuk a bajnokságot.

Negyedszer is megszerezte idegenben a győzelmet a Hódmezővásárhelyi FC NB III-as csapata. Koncz Zsolt tanítványai ez alkalommal a Gerjeni SK vendégei voltak. A találkozón gyorsan sikerült magunkhoz ragadni a kezdeményezést, így bő negyedóra játék után már két góllal vezettünk, Molnár Ádin volt eredményes mindkétszer.

A játékrész derekán Héhn góljával ugyan szépíteni tudott a hazai együttes, de a kétgólos előny a szünetre visszaállt, újból Molnár Ádin köszönt be.

A folytatásban megvoltak az újból lehetőségeink, ám ezeket nem sikerült értékesíteni, így a fór nem hízott tovább. A 63. percben Steinbach góljával ismét felzárkóztak a hazaiak, az utolsó 10 percre ráadásul Orosz Márk kiállítása miatt emberhátrányba kerültünk. Ekkor a támadásaink már kevésbé voltak átütőek, ám az előnyt sikerült megőrizni.

NB III Közép csoport, 7. forduló

Gerjeni SK – Hódmezővásárhelyi FC 2-3 (1-3)

HFC: Weszelovszky, Ondrejó, Németh, Bata, Molnár Á., Mezei, Bány, Kiss, Antman, Orosz, Hegedűs
Csere: Füstös, Kovács, Zahorán, Molnár B., Gyüre, Gyürki, Katona, Tapiska, Bartyik
Edző: Koncz Zsolt

Gólszerző: Héhn, Steinbach illetve Molnár Á. (3)

Nyilatkozat: „Nagyon felkészültünk az ellenfélből. Ha 2-0 után vagy 3-1 után értékesítjük a lehetőségeinket, amelyek megvoltak, akkor még simábbá tehettük volna a meccset. A végén így picit talán izgulni kellett, bár annak ellenére sem éreztem, hogy a hazaiak ki tudnak játszani minket, hogy emberhátrányba kerültünk a végén. Úgy gondolom, hogy a jobbik csapat nyert. Az eredmény talán csalóka, de magabiztos győzelmet arattunk”

Author: Szeri Csaba