HFC U17: Nem sikerült pontokat szerezni

Két meccset is játszott az előző héten a HFC U17-es csapata, sajnos továbbra sem sikerült győzelmet szerezniük a srácoknak.

Az előző héten két összecsapáson is pályára lépett a Hódmezővásárhelyi FC U17-es csapata. Előbb a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, majd a Szolnoki MÁV UFC volt az ellenfél. Sajnos egyik mérkőzésen sem sikerült maradandót alkotni, két vereséget szenvedtek a mieink.

MLSZ Regionális U17, Dél-keleti csoport, 5. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Hódmezővásárhelyi FC 8-0 (6-0)

HFC: Tatár, Vass, Sajti, Németh, Herczeg, Késmárki, Balázs, Buzás, Varsányi, Schneider, Tóth
Csere: Marton, Sibán, Virág
Edző: Bakos Ádám

MLSZ Regionális U17, Dél-keleti csoport, 7. forduló

Szolnoki MÁV UFC – Hódmezővásárhelyi FC 15-1 (7-1)

HFC: Solymossy, Vass, Pálinkás, Orovecz, Szirbik, Buzás, Szabó, Sibán, Török, Sajti, Kothencz
Edző: Bakos Ádám

Vásárhelyi gólszerző: Orovecz

Nyilatkozat: „A hétközi mérkőzésen sajnos az első bekapott gól döntőnek bizonyult. Ezután fejben teljesen feladtuk a küzdelmet. Ellenfelünk gondolkodásban, sebességben és mentalitásban is fölénk nőtt. Sajnos ez utóbbi különösen fájó számomra, hiszen a képességbeli hiányosságokat csak is küzdeni tudással lehet eltüntetni.

A hétvégi mérkőzésen egy játékost kivéve, az egy évvel fiatalabb korosztállyal utaztunk Szolnokra, ahol sajnos súlyos vereséget szenvedtünk. Már a 20. másodpercben gólt kaptunk és sajnos küzdeni tudásból pár játékost leszámítva megint megbuktunk. Mentálisan nagyon sokat kell fejlődnünk,  különben nem sok sikerélményben lesz részünk.”

Author: Szeri Csaba