HFC U13: Győzelem a megyei futsal döntőben!

Két győzelemmel és egy döntetlennel teljesítették fiataljaink a megyei futsal döntőt, így az élen zárták a küzdelemsorozatot.

Remekül szerepelt az U13-as csapatunk a megyei futsal bajnokságban. A fiúk egészen a döntőig meneteltek, amelyet április 24-én rendeztek Deszken a sportcsarnokban.

A mieink a SZEOL ellen kezdtek, ahol hátrányból fordítva sikerült 3-1-re nyerni. A Szentes ellen ugyan mi kerültünk előbb előnybe, de aztán kétszer is vezetést szereztek a Kurca-partiak, végül azonban sikerült ezt a mérkőzést is győzelemmel abszolválni. A Makó elleni utolsó mérkőzésen kevesebb gól esett, itt pontosztozkodással zárult a találkozó.

HFC U13: Szobácsi Balázs, Csanki Csanád, Horváth Áron, Erőss Benedek, Mucsi Ádám, Torzsa Vazul Endre, Kovács Mózes, Sipos Attila, Molnár Levente, Verók István Milán, Bartyik Dominik, Kovács Hunor
Edző: Bánfi Edvin

Nyilatkozat: „Elég fáradtan mozogtunk a döntő során mivel az előző nap bajnoki mérkőzést játszottunk, mindig hátrányból kellett felállnunk mivel a nagyobbnál nagyobb helyzeteket is sikerült kihagynunk így megnehezítve a saját dolgunkat, de volt bennünk tartás és óriási akaraterő és így sikerült az eredményeket megfordítani. Gratulálok a fiúknak teljesen megérdemelten szerezték meg az első helyet!”

Author: Szeri Csaba