Nem bírtunk az Iváncsával

Nem ünnepelhetett győzelmet a Hódmezővásárhelyi FC az Iváncsa ellen.

2-1-es vereséggel zárult a HFC NB III-as csapata számára az Iváncsa elleni bajnoki mérkőzés. Az első félórát követően kerültünk hátrányba, ami úgy tűnt józanítóan hatott a mieinkre. A folytatásban több lehetőséget is sikerült kidolgoznunk, egy alkalommal Tapiska Géza került nagyon közel az egyenlítéshez, azonban a gólszerzéssel sajnos hadi lábon álltunk. Ráadásul egy kontrát követően tovább növelte előnyét a vendégcsapat.

A mérkőzés ezt követően is hozott izgalmakat és nem várt eseményeket is. Időlegesen emberelőnybe kerültünk, villámlás miatt rövid időre a mérkőzés is félbe szakadt, majd a visszatérés után még élénkebb siettünk a gyepre, 10 perccel a vége előtt Asztalos révén sikerült szépíteni.

A hátralévő időben mindent megtettünk az egyenlítésért az idő azonban nem nekünk dolgozott, így végül alulmaradtunk.

NB III Közép csoport, 32. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – Iváncsa KSE 1-2 (0-1)

HFC: Bencze, Asztalos, Molnár B., Ondrejó, Németh, Bata, Pilán, Povázsai, Antman, Kiss, Erhardt
Csere: Füstös, Kovács, Huszár, Gyüre, Tapiska, Molnár Á., Mezei, Hegedűs
Vezetőedző: Koncz Zsolt

Gólszerzők: Asztalos illetve Cseszneki, Suszter

Kiállítva: Povázsai ill., Nyúl

Nyilatkozat: „Tudtuk, hogy egy jó csapattal játszunk, akik a földön tartják a labdát és rengeteget passzolnak. A második félidőben volt hat helyzetünk, ellenfelünk pedig kihasználta a rutinját. Sajnálom, hogy megint hátrányba kellett kerülnünk ahhoz, hogy teljes odaadással küzdjünk. Van hova fejlődnünk.”

Author: Szeri Csaba