Kétgólos előnyt vesztegettünk el

Amilyen jól indult, olyan rosszul folytatódott a Paksi FC II. elleni bajnoki meccsünk.

Négy percnyi játék után már vezetést szereztünk a Paks ellen, Bata Kristóf talált gyors gólt, bő 10 perc múlva pedig már 2-0 állt az eredményjelzőn, Molnár Ádin iratkozott fel a gólszerzők közé. Ennél szebb kezdést aligha kívánhatott volna bárki a szerdai összecsapáson.

A játékrész derekán azonban szépíteni tudtak a vendégek. Egy rövid hazaadással kerültünk bajba, Budai góljával zárult az ölbe hulló paksi lehetőség. Ennek ellenére úgy tűnt, hogy sikerült rendezni a sorokat és a szervezettséget, ám a 45. percben újabb vásárhelyi baki következett, aminek büntető lett a vége. Szekszárdi magabiztosan értékesítette a lehetőséget és felocsúdni sem volt időnk már a kapunkban táncolt a harmadik gól is, szinte a középkezdésből volt eredményes Ribár.

Hegedűs és Pilán érkezett a félidőben és próbáltunk komoly nyomást gyakorolni az ellenfélre. A labda többet volt nálunk, lehetőségekből is sikerült többet kidolgozni, az utolsó mozdulatokba azonban hiba csúszott. Ráadásul a 77. percben a csereként beálló Kovács még növelni is tudta a paksiak előnyét.

Fájó vereséget szenvedtünk hazai pályán.

NB III Közép csoport, 30. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – Paksi FC II. 2-4 (2-3)

HFC: Füstös, Asztalos, Molnár B., Ondrejó, Németh, Bata, Molnár Á., Mezei, Povázsai, Antman, Kiss
Csere: Weszelovszky, Kovács, Bencze, Huszár, Gyüre, Tapiska, Pilán, Erhardt, Pálhegyi, Hegedűs, Barna
Edző: Koncz Zsolt

Gólszerző: Bata, Molnár Á., illetve Budai, Szekszárdi, Ribák, Kovács

Nyilatkozat: „Nagyon-nagyon szégyellem magam és elnézést kérek a szurkolóktól!”

Author: Szeri Csaba