Továbbra is veretlenek vagyunk itthon!

A Fradi tartalékcsapatát fogadtuk vasárnap a városi stadionban. A mérkőzés első félidejében kiegyenlített mezőnyjáték zajlott, kettő veszélyesnek tűnő helyzetet tudott kidolgozni az FTC II., ezeket Deczki bravúrosan hárítani tudta. A félidő hajrájában egy szép támadás után sakk-matt helyzetet kialakítva megszereztük a vezető gólt. Szabó indította Zabarit a bal oldalon, aki középre, a kapu elé passzolt az érkező labdát pedig Irmes kotorta a hálóba. Egy gólos előnyben vonultunk pihenőre. A fordulást követően vezetőedzőnk több helyen is belenyúlt kezdőcsapatunkba, a cserék pedig jól szálltak be a mérkőzésbe. Több helyzetet is sikerült kialakítanunk, a 85. percben egy kontrából tovább növeltük az előnyünket. Erhardt passzolt fel Kenderesinek, aki visszakészítette Erhardtnak majd egy becsúszó védőt kicselezve higgadtan lőtt a kapuba, így a 2005-ös születésű Erhardt Dominik állította be a a 2-0-ás végeredményt.
2022/23-as szezon
Hódmezővásárhelyi FC – Ferencvárosi TC II. 2-0 (1-0)
NB III Közép csoport, 7. forduló
Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhelyi Városi Stadion
Vezette: Szommer Attila (Illés Tamás, Zahorecz Roland)
Hódmezővásárhelyi FC:
Deczki – Orosz M., Hunya, Molnár B., Zabari, Ondrejó, Pesuth (Erhardt, 46.), Hegedűs M. (Schildkraut, 72.), Szabó P. (Povázsai, 72.), Tapiska (Bata, 62.), Irmes (Kenderesi, 69.)
Edző: Antal Krisztián
Ferencvárosi TC II.:
Mergl-Orosz M., Kaján, Ladányi (Gágyor, 56.), Pintér (Fenyvesi, 78.), Kharaishvili, Leandro, Varga Z. (Berényi, 69.), Godányi, Tóth A., Gavric
Edző: Korolovszky Gábor
Gólszerzők: Irmes (44.), Erhardt (85.)
Nyilatkozat: “Először is szeretnék gratulálni a csapatnak és a kiváló közönségnek, akik 12. játékosként szurkolták ki a győzelmet. Éreztem a játékosokon a mentális és fizikai fáradtságot, de szerettük volna ezt a mérkőzést megnyerni és ami a legfontosabb, hogy képesnek tartottam a csapatot erre.”

Author: Fejes Loretta