Helytálltunk a bajnokesélyes ellen

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. csapatát fogadtuk pénteken. A találkozó 15. percben egy hazaadott labdára Erhardt Dominik csapott le Heckó hibáját kihasználva. Becsekhez játszott, aki higgadtan helyezett a kapuba. (1:0) A 36. percben szép szegedi kombináció után Busa került lövőhelyzetbe, lövése elkerülte volna a kaput, de a menteni igyekvő Bánfi testéről a hazai kapuba került a labda. (1:1) A második félidőben még nagyobb erőket mozgósított a vendég csapat a győztes gól megszerzésére, aminek a 65. percben meg is lett az eredménye. Darut ugratták ki a vendégek, aki kíméletlenül kihasználta a hazai védők helyezkedési hibáját. (1:2)

Csongrád-Csanád Megyei I. osztály 3. forduló

2022.09.02 – 17:30

Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhelyi Városi Stadion Csongrád

Csongrád-Csanád Megyei I. osztály

HFC II: Varga – Tóth J., Berkó (Szőke, 78.), Bánfi, Krisztin(Tóth M., 57.) Nagy A., Tóth I.(Török, 81.), Erhardt (Fődi, 46.), Rostás, Gyürki, Becsek

Edző: Bacsa Zsolt

Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.: Heckó – Dudás(Benyó, 66.), Kovács G., Ábrahám, Tóth P. (Kapic, 91.), Daru, Busa, Lestyán, Gyuga (Mészáros G., 46.), Gera, Papp Á. (Maronyai, 88.)

Edző: Andorka Péter

Gólszerzők: Becsek (15.) ill. Busa (36.), Daru (65.)

Nyilatkozat: “A csoport két legfiatalabb csapata jó mérkőzését játszott. A célunk az volt, hogy megnehezítsük a csoport legerősebb csapatának a dolgát. Ez szervezett védekezésünkkel sikerült is. Sajnos nagyon rosszkor, a félidő vége felé egy szerencsétlen góllal egyenlített a Szeged-Grosics. A második félidőben egy olyan szituációból kaptunk gólt, amelyre a félidőben felhívtam a figyelmét a csapatnak. Sajnos egyenlíteni már nem sikerült. Összességében megérdemelt győzelmet aratott a Szeged, de mi sem szégyenkezhetünk a mutatott játékunkért. Sok ilyen sebességű mérkőzésre lenne szüksége a csapatunknak, és akkor még többet tudnánk fejlődni.”

Author: Fejes Loretta