Utánpótlás eredményeink: U17

Vasárnap hazai pályán fogadta U17-es együttesünk a Kecskemét gárdáját.A 15. percben vezetést szerzett a Kecskeméti csapat, de még a szünet előtt egyenlíteni tudott Marton Balázs révén a hazai csapat. A második félidő 6. percében született meg a Kecskemét győztes gólja, így 1-2-es eredménnyel zárult a találkozó.

HFC U17 – Mercedes KLC U17 1-2(1-1)

Gól: Marton ill. Fleig, Ozsváth

Kiállítva: Fazekas 36’

HFC:

Solymossy – Vass, Török (Szabó K., 15.), Marton, Pálinkás, Duray, Patkós, Buzás, Sajti (Herczeg, 46.), Knapecz G. (Knapecz Gy., 54.), Kothencz

Edző: Horváth Zoltán

Mercedes KLC:

Nagy G. – Fleig, Kurucz, Selmeci (Zoboki, 46.), Bujdosó, Ozsváth, Kecskeméti Zs, Fazekas, Vári (Huszárik, 84.), Tóth, Kecskeméti Z.

Edző: Ozsváth Ferenc, Pap Szabolcs

Nyilatkozat: Az első félidőben el kellett volna dönteni a meccset, de egy kivételével az összes helyzetünket elpuskáztuk. A második félidőben értékelhetetlen teljesítményt nyújtottunk. Emberelőnyben sem tudtunk mit kezdeni az ellenfél védekezésével, statikusan, ötlettelenül, pontatlanul futballoztunk. Egyszerűen nem boldogulunk azon csapatok ellen, akik betolják a buszt a kapuba és rugdalják előre a labdát. Nagyon szégyellem magam a mai mérkőzés miatt. De feladni nem fogjuk soha, szerencsére már jövő héten lehet javítani.

🚌Folytatás vasárnap délután 2 órakor Nyíregyházán.

Author: Fejes Loretta