Utánpótlás eredményeink: U17

 HFC U17 – Szent István SE U17 1-7(0-5)
Gólszerzők: Buzás ill. Mátrai-Zsurzs, Müller 2, Babalola, Szűcs, Zsidai, Bábel.
HFC U17:
Solymossy – Vass, Orovecz, Duray, Pálinkás (Herczeg, 5.), Buzás, Knapecz Gy. (Martinovics, 46.), Török, Marton (Sajti, 46.), Kothencz, Knapecz G.
Edző: Horváth Zoltán
Szent István SE-OTP Bank U17:
Megyeri – Laczkó, Oczeák ( Esmat, 57.), Bácsi (Szatlmayer, 66.), Babalola, Kőmíves (Kiss, 57.), Nagy (Sótonyi, 57.), Zsidai (Bábel, 57.), Mátrai-Zsurzs (Lakics, 66.), Müller (Elsik, 66.), Szűcs.
Edző: Garay János
Nyilatkozat: Múlt héten a mennyben voltunk, ma a pokolban. Ilyen a futball. Sajnos az első félidőben az ellenfél öt szögletéből négy gólt kaptunk, amihez még adtunk labdakihozatal után egy gólpasszt is nekik. Nyilván ez nálunk sokkal jobb csapatokat is leverne. A második félidőben egy kicsit javult a játékunk, három 100%-os ziccert is kidolgoztunk, bár ezeket elpuskáztuk. Jó hír, hogy a vendégek mindössze egy gólhelyzetet alakítottak ki maguktól, így elmondható, nem csapatszinten vertek minket rommá. Ma hiányzott a koncentráció és a fegyelem, ez eredményezte a súlyos vereséget. Ebből tanulnunk kell, amit meg is fogunk tenni. Egyet megígérhetek, feladni nem fogjuk soha!
Szombaton 13 órakor a Soroksár vendégeként lép pályára U17-es gárdánk!

Author: Fejes Loretta