3 pont a csütörtöki meccsen

Vác U17 – HFC U17 1-4 (0-3)

Gólszerző: Pálinkás, Török, Buzás, Orovecz ill. Kovács B.

kiállítva: Orovecz 91.

Vác VLSE U17:

Oláh D. – Mátrai (Sidó, 82.), Varga B.(Szandai, 74.), Beszteri, Földi (Bottó, 46.), Kovács B., Szenvedi (Bóta, 66.) Kovács Zs. (Vas, 82) Osgyán (Madaras, 46.) Szresen, Magos.

Edző: Greff Ádám

HFC U17:

Hegyes – Vass , Kothencz, Orovecz, Duray, Pálinkás (Sajti, 75.), Patkós (Herczeg, 82.), Buzás, Szabó K. (Knapecz Gy., 82.), Török, Marton (Knapecz G., 69.).

Edző: Horváth Zoltán

Nyilatkozat: Az első félidőben uraltuk a játékot, folyamatosan váltogattuk a letámadást, a felhelyezkedést és az alapvédekezést, ami összezavarta az ellenfelet. A labdaszerzések után gyorsan tudtunk építkezni és állandó veszélyt jelentettünk a Vác kapujára, amiből lőttünk három gólt. A második játékrészben nem tudtuk megfelelő hatékonysággal birtokolni a labdát, a hazaiak játékban fölénk kerekedtek, de egy kivételtől eltekintve jól álltuk a sarat. Nagyon sajnálom az utolsó percben kiállított Orovecz Balázst, mert megítélésem szerint a játékvezető tévesen küldte le a pályáról. Óriási eredménynek tartom, hogy győzni tudtunk az eddig veretlen listavezető otthonában, végtelenül büszke vagyok minden játékosomra!

November 6-án hazai pályán az U17-es Miskolcot látjuk vendégül.

Author: Fejes Loretta