3 pont a vasárnap délelőtti meccsen

Paksi FC II. – Hódmezővásárhelyi FC 1–2 (0-0)

Gól: Balogh B. (72.), ill. Bata (50.), Schildkraut (75.).

A 11. percben Hegedűs szerzett labdát és tört be a tizenhatoson belülre, beadását azonban a hazai védők blokkolni tudták. A 12. percben Bata lövését hárította bravúrosan a paksi kapus. A 36. percben Bata csapott le egy elpasszolt labdára, lőni nem tudott, ezért Schildkrautnak készített le, aki a kapura bombázott, de lövése nem talált kaput. Az első félidő utolsó percében Schildkraut ugratta ki remekül Vladult, aki a kapusba lőtte a labdát. Az 50. percben Schildkraut szerzett labdát a középpályán, Pesuthot indította a jobb szélen, aki jól adott be, viszont a hazaiak kapusa lehúzta a játékszert, de egy szerencsétlen mozdulat alkalmával kiesett kezéből a labda, amire bata érkezett és a kapuba vágta. Az 51. percben hazai oldalon Szécsi tudott kapura lőni, lövése a kapu fölé szállt. Az 53. percben szép támadást vezettünk, amiből Schildkraut tudott 15 méterről kapura lőni, de lövése kicsivel a felső léc felett ment el. A 72. percben a hazai csapat végezhetett el jó szögből szabadrúgást, Balogh Balázs állt oda és magabiztosan lőtte ki a hosszú felsőt. A középkezdés után Juhász lőtt ígéretesen kapura, de ívelése nem hullott be. Egy perccel később egy nagy bedobás következtében Bata lőtt kapura, lövése viszont centikkel a kapu mellett kötött ki. A 75. percben Hegedűs adott remek labdát Schildkrautnak, aki a kapus mellett gurított a hosszú alsóba.

NB III. Közép csoport 24. forduló.

2023.03.05. 11:00.

Paks, Paksi FC Stadion.

vezette: Maml Zoltán (Keszthelyi, Farkas G.).

Paks II.:

Balázs – Lorentz (Gregor, 82.), Tamás, Balogh B., Horváth K. (Tóth K., 71.), Zoltán (Ribár, 60.), Szécsi, Nyári, Pupp, Pesti (Skripek, 71.), Görög.

Edző: Kindl István.

HFC:

Deczki – Schildkraut (Ondrejó, 89.), Hunya, Bata, Szabó P., Orosz, Pesuth (Fődi, 85.), Zabari (Zana, 77.), Juhász, Hegedűs (Rabecz, 77.), Vladul (Irmes, 77.).

Edző: Antal Krisztián.

Nyilatkozat: Nagyon értékes győzelmet arattunk a megerősített és jó fiatalokból álló, hét meccs óta veretlen paksiak otthonában! Sokat dolgoztunk a stábbal, hogy megfelelően feltudjunk készülni a találkozóra, a srácok pedig hozták a maximumot, amit kértünk tőlük azt betartották. Fizikálisan is jól néztünk ki, ami az erőnléti edzőnk érdeme is. Több nagy helyzet maradt ki, ami sajnálatos, de ahogy kialakitottuk az pedig dicsérendő! A korai kezdés miatt próbáltuk a hetet beállítani, de a legnagyobb segítséget Vad Sándor vállalkozónak köszönhetjük, hogy egy nappal hamarabb el tudtunk utazni!Köszönjük mindenkinek a támogatást és a minket elkísérő szurkolók előtt pedig le a kalappal!

Author: Fejes Loretta