A második félidőben nyertük meg a mérkőzést.

Nehezen törtük fel a vendégek védelmét, az első félidőben kevésszer tudtunk mögéjük kerülni. A 7. percben labdát szereztünk a félpályánál, amelyből Schildkraut tört be a tizenhatoson belülre, viszont a vendég védők blokkolni tudtak. A 9. percben Schildkraut beadását Pesuth fejelte mellé. A 15. percben egy Zabari – Zámbori összjátékot követően utóbbi adott be középre, ahol Schildkraut lőtt kapura, viszont lövése elakadt. A 32. percben Rituper indult meg a szélen és tört a tizenhatoson belülre, majd lőtt a kapu fölé. A félidő utolsó momentumaként Schildkraut végezhetett el jó helyről szabadrúgást, lövése a kapu fölé szállt. A fordulást követően már rögtön góllal is párosult mezőnyfölényünk. A 48. percben egy szöglet utáni kipattanóra érkezett Zámbori és 18 méterről bombázott Genzler kapujába. Az 58. percben Ondrejó szögletét fejelte Hunya kapura, de a vendég kapus szögletre mentett. A 61. percben egy labdavesztést követően Kugli adott be a jobb szélről, középen Lakatos-Lengyel készített le Hocknak, aki kapura lőtt, Decki ugyan beleért, de hárítani nem tudott, így egalizáltak a vendégek. A 64. percben Ondrejó ugratta ki Schildkrautot, aki aztán nagy erővel bombázott a kapuba. A 80. percben Kugli fejelt Schildkraut elé, aki pár csel után Rabeczhez passzolt, aki kapura lőtt, lövése Pesuthban akadt el, ő ismételt de Genzler védett, a kipattanóra Schildkraut csapott le és tette fel az i-re a pontot. A 83. percben még Rabecz ugratta ki Tapiskát, aki a kapu mellé lőtt.

Hódmezővásárhelyi FC–Majos 3–1 (0–0)

Gólszerzők: Zámbori (48.), Schildkraut (64., 80.), ill. Hock (61.).

Labdarúgó NB III., Közép csoport, 29. forduló.

Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhelyi Városi Stadion

500 néző.

Vezette: Muhari Gergő (Kovács II., Varga L.).

HFC:

Deczki – Orosz, Hunya, Vastag, Zámbori, Ondrejó, Zabari (Rabecz, 73.), Schildkraut (Juhász, 84.), Pesuth (Borbás, 81.), Bata (Hegedűs, 46.), Irmes (Tapiska, 46.).

Edző: Antal Krisztián.

Majosi SE:

Genzler – Kugli (Bányai, 83.), Budai, Ledneczki (Pál A., 46.), Tratnyek, Rituper, Nagy N. (Lizák, 75.), Hock, Bognár (Petrovics, 55.), Lakatos-Lengyel, Lőrinc (Sajnovics, 83.).

Edző: Kardos Ernő.

Nyilatkozat: Készültünk az ellenfél szervezett játékából, profin megszervezték a védekezésüket! Azt gondolom jól járattuk a labdát, sokat tettünk azért, hogy gólt tudjunk szerezni, de kevés lehetőséget tudtuk kialakítani az első félidőben. Jól jöttünk ki, a szünet után egyből sikerült gólt szerezni nem is akár milyet. A megbeszéltek szerint játszottunk, de egy hibánkat ki tudták használni. Idejében reagáltunk és újra nálunk volt az előny és még növelni is tudtuk!Mindenki sokat tett ezért a győzelemért is, talán kicsit türelmetlenek is vagyunk mert szeretnénk mihamarabb betalálni, de magas koncentrációval tudunk játszani és mindig van, aki tesz hozzá pluszt, ez ma is így volt! Jó látni mikor a csapat és a szurkolok együtt örülnek a győzelemnek!

Vasárnap 11:00-kor Kecskeméten lép pályára csapatunk

Author: Fejes Loretta