Az Eperjes otthonában maradtak a pontok. 

Eperjes FC – HFC III. 3-2 (2-1). 

Gólszerző: Fazekas (2.), Jámborcsik (11.), Vincze (75.) ill. Kecskeméti (39.), Kovács S. (83.).

Csongrád-Csanád Vármegyei IV. osztály Tisza-Maros csoport 19. forduló.

Eperjes, Eperjes Sportpálya.

2024.04.27. 17:00.

Eperjes FC:

Kabai M. (Liszkai, 89.), Mórocz, Vincze (Nagy, 90.), Kabai, Taskó (Brachna, 70.), Andula (Palócz, 79.), Szilágyi, Gyenge, Fazekas, Guljas, Jámborcsik.

HFC III.:

Oláh K. – Bánfi, Nagy M., Nagy D. (Török B., 56.), Nagy N., Kecskeméti,  Barankai, Kardos (Pallai, 65.), Nagy Sz., Varga G., Kovács S. 

Edző: Kovács Sándor.

Nyilatkozat: Ahogy szokták mondani egyszer minden véget ér. A kényelmes műfűvel borított pálya után, nem tudtunk alkalmazkodni a göröngyös falusi pályához. A hazai csapat nem túl szimpatikusan, de annál célra törőbben játszott és ennek köszönhetően tartották otthon a 3 pontot. Sajnos a dobogóért folytatott küzdelemben egy fontos meccset buktunk el. Innentől az ellenfeleken is múlik, hogy oda érünk-e vagy sem. A vereség az én felelősségem, hiszen nem sikerült a csapatomat megfelelően felkészíteni erre a meccsre, és nem sikerült felpörgetni őket kellőképpen. Át kell gondolni pár dolgot és le kell vonni a konklúziót.

Csonka forduló következik a vármegyei IV. osztály Tisza-Maros csoport 20. fordulójában. Harmadik csapatunk a jelenleg 2. helyezett Kiszombort fogadta volna, de halasztás miatt május 26-án lesz pótolva a mérkőzés.

Legközelebb május 12-én, a Nagylak FC vendégeként lép pályára harmadik gárdánk.

Author: Fejes Loretta