Kezdőlap

Hódmezővásárhelyi Futball Club hivatalos honlapja

Köszöntő

horvath_zoltan_hfcÜdvözlöm a Hódmezővásárhelyi Futball Club hivatalos honlapján!

Horváth Zoltán vagyok, a HFC elnöke. Munkatársaim és a magam legfőbb célja, hogy megfelelő helyére juttassuk ezt az óriási hagyományokkal rendelkező, még 1912-ben alapított egyesületet. A nagy elődök nyomdokain lépkedve kívánunk egyre feljebb jutni hazánk labdarúgó ranglétráján. Tudom, ez egy rendkívül nehéz és összetett feladat, de meggyőződésem, hogy szisztematikus, meghatározott elvek alapján lefektetett koncepció mentén hamarosan nagyszerű eredmények elérésére leszünk képesek. Ehhez azonban széleskörű összefogásra és akaratra van szükség, így ajtónk mindenki számára nyitva áll, aki bármely formában szeretné segíteni a vásárhelyi labdarúgás fejlődését.

Remélem, honlapunkon megtalálja azt az információt, melyet keresett. Ha oldalainkkal kapcsolatosan kérdése, kérése, észrevétele van, kérem, forduljon hozzánk bizalommal a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén.

Hajrá magyar foci, hajrá Vásárhely!

 

 

 

 

 

 

 

A vásárhelyi foci több mint 100 évre nyúlik vissza.
1912-ben alakul meg a “Munkás” – Hódmezővásárhely Munkás Testedző Egyesület (HMTE) – labdarúgó szakosztálya. Az első meccsét a szegedi MTE ellen játszotta augusztus 11-én.

Tovább

 

A 2011. évi sporttal összefüggő elfogadott törvénymódosítások lehetőséget adnak a látvány-csapatsportágak (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, vízilabda, jégkorong) gazdasági társaságok nyereségadójából történő finanszírozására, sporttámogatáshoz kapcsolódó adókedvezmény igénybevételére.

Tovább