Monoron is nyerni tudtak a HFC-s lányok

Az elmúlt hétvégén a Monori SE ellen folytatta a HFC U16-os leány csapata a bajnokságot. A lányok negyedik győzelmüket is megszerezték.

Újabb győztes meccset játszott pénteken a HFC U16-os lány csapata. Mucsi Dénes tanítványai ez alkalommal a Monori SE otthonába látogattak, ahol az első fordulóból későbbre halasztott párharcot pótolták. A meccs vásárhelyi szempontból remekül kezdődött, Horváth Lara góljaival 10 perc sem kellett a 2-0-hoz, igaz az első felvonás hajrájában szépíteni tudott a Monor.

A fordulás után izgalmas gólváltás következett, vásárhelyi részről Albert Zsófi, Kun Vivien és Bihari Regina is beköszönt, a vége pedig 5-3-as vásárhelyi győzelem lett:

Leány U16 HNP Dél-keleti csoport, 1. forduló

Monori SE – Hódmezővásárhelyi FC 3-5 (1-2)

HFC: Nagyváti, Albert, Horváth, Dobsa, Kun, Oláh, Szabó, Bihari, Meleg
Csere: Kovács
Edző: Mucsi Dénes

Vásárhelyi gólszerzők: Horváth (2), Albert, Kun, Bihari

Nyilatkozat: „A múlt heti nagy pofon után csak győzelemmel lehetett kicsit mulasztani az érzést, ami átjárt bennünket. Kicsit jobban örülnék annak, ha nem kellene egész mérkőzésen idegeskedni a kispadon. Alakulhatott volna így is, de a magunk dolgát nehezítettük meg a sok kihagyott helyzettel. Természetesen nagy gratuláció jár a Lányoknak, mivel egy nagy vetélytárs ellen sikerült nyernünk.”

Author: Szeri Csaba